Over #Masks4All België

De #Masks4All beweging in België bestaat om in navolging van Tsjechië en andere landen, mensen bewust te maken dat het dragen van een zelfgemaakt mondmasker in openbare en publieke ruimtes effectief is tegen de verspreiding van het coronavirus.

Meer informatie over de internationale #Masks4All beweging kan je vinden op de website: masks4all.org

De experts zijn het wereldwijd eens: maskers beperken de verspreiding van het coronavirus.

Met #Masks4All en de slogan “mijn mondmasker beschermt jou, jouw mondmasker beschermt mij” zijn er in verschillende landen gelijksoortige initiatieven gestart.

Samen ondernemen we actie om levens te redden en de economie te herstellen!
Door het promoten van zelfgemaakte maskers, blijft de aanvoer naar de zorg gewaarborgd waar ze het hardst nodig zijn.

In België is het sinds zaterdag 11 juli 2020 verplicht een mondmasker te dragen op het openbaar vervoer; in winkels en winkelcentra; in bioscopen, theater-, concert- en conferentiezalen, auditoria, gebedshuizen, musea en bibliotheken.

Het mondmasker is een belangrijk extra middel om de verspreiding van COVID-19 tegen te gaan en iedereen te helpen bij de terugkeer naar een zo normaal mogelijk leven.

#SamenTegenCorona

Contacteer ons

Video afspelen

#Masks4All

Met hashtag #Masks4All startte de beweging voor mensen en regeringen om het overweldigende wetenschappelijke bewijs te volgen dat aantoont dat we in het openbaar mondmaskers moeten dragen om COVID-19 te vertragen.

Ik bescherm jou, bescherm jij mij?

Help levens te redden en de verspreiding van COVID-19 te beperken door #Masks4All te delen op sociale media!